Griezelen in ZintuigenCraft...

Het succesvolle evenement Halloween komt er weer aan! Na diverse edities in 2016, 2017 en BetaWeen (2019) is het tijd voor een nieuw griezelavontuur! Tijdens dit evenement brengen we jou weer helemaal in staat van verwarring.

Informatie

Het Halloween evenement in ZintuigenCraft is een evenement wat heel druk bezocht wordt, door de jaren heen zijn we dit evenement steeds beter gaan voorbereiden en werd de ervaring een stuk griezeliger! Dit jaar word wederom een knal editie van de bovenste plank. Het volledige park is aangekleed in Halloween sferen! Je weet niet waar je veilig bent…

Data:

23, 24, 25, 30, 31 oktober en 1 november.
.

Een voorproefje..

Kom alvast in de Halloween stemming door onze mini-trailer! Uit deze trailer kan je al opmaken dat het één groot griezelfestijn gaat worden.

Engheidmeters

Tijdens het ZintuigenCraft Halloween evenement kom je dit jaar 'Engheidmeters' tegen. Deze geven een indicatie hoe spannend de attractie, scarezone of walktrough kan worden ervaren.

Er zijn 4 soorten engheidmeters bestaande uit:

  • Beetje eng
  • Redelijk eng
  • Enorm eng
  • Interactief (Minigame)
Capture the Pumpkin

Er word langzaam maar zeker, steeds meer bekend gemaakt over het Halloween aanbod van dit jaar. Uit de trailer kwam 'Capture the Pumpkin' al naar voren. Dit is een Halloween minigame waarbij je de pompoen van de tegenstander moet veroveren. Samen met jouw team trekt je ten strijden tegen het andere team. Hoe vaak lukt het jouw de pompoen te veroveren?

Hoe verliep het de voorgaande jaren?

Het succesvolle evenement Halloween komt er weer aan. Na diverse edities 2016, 2017 en BetaWeen (2019) is het tijd voor een nieuw griezelavontuur! Tijdens dit evenement brengen we jou weer helemaal in staat van verwarring.

Voorgaande editie in 2017..

Herinner je dit Halloween evenement uit 2017 nog? Met Jake de Clown, Gronsieur en een groot aanbod aan activiteiten.

Let Op: de data in de onderstaande video zijn van vorige edities van het Halloween evenement.

Een aantal griezel(sfeer)foto's!

Een fotogalerij is leuk om het gevoel van een aantal edities samen zien te komen. Heb jij nog leuke foto's van Halloween en/of een ander evenement? Stuur ze naar ons op en wie weet komen ze op onze website! Bekijk hier foto's van voorgaande jaren: