De magische stad, Raveleijn

ZintuigenCraft heeft bekend gemaakt achter de schermen bezig te zijn met het ontwikkelen van de nieuwe parkshow Raveleijn. Op deze pagina vind je meer informatie omtrent de show.

Conceptbanners

Voor dit project pakt ZintuigenCraft erg groots uit! De afdeling Grafisch Design haalt alles uit de kast om van Raveleijn een top productie te maken wat betreft marketing en ontwerp. In de show zullen verschillende 3D models aanwezig zijn, daarvoor zijn er verschillende concept-arts gemaakt.

Serie: Making-of Raveleijn

Wij begrijpen dat jullie heel erg benieuwd zijn naar dit grote project! Daarom hebben wij een making-of serie ontwikkeld waarbij we jullie op de hoogte houden van updates en ontwikkelingen.

Aflevering 1

In deze eerste aflevering van The Making-of Raveleijn geven we een eerste blik achter de schermen bij dit project. Hoe wordt een show uitgewerkt van idee tot uitvoering? En hoe verlopen de eerste vergaderingen? Ook spreken we met Manager Parkzaken Tiemo en Modelaar Axl over hun rol in deze voorstelling.

Aflevering 2

In de tweede aflevering van the Making-of Raveleijn nemen we een kijkje hoe de muziek van deze parkshow gemaakt wordt. Ook arriveren de onderdelen van Draconicon op de bouwplaats! Manager Parkzaken Tiemo en Modelaar Axl geven interviews over het verloop van de bouw.