Veelgestelde vragen over ZintuigenCraft

Kan ik solliciteren?

Natuurlijk! Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent die ons team kan komen versterken, bekijk de vacature pagina of klik hier voor de openstaande vacatures! Misschien zit er wel een vacature voor jou tussen…?

Wat betekenen de rangen in de server?

Dat is een vraag die we veel krijgen, elke rang heeft zijn eigen betekenis en afdeling. Bekijk al onze rangen op de organisatie pagina, of klik hier!

Hoe kan ik jullie server bezoeken?

Voor het bezoeken van ZintuigenCraft heb je de betaalde versie van Minecraft nodig. Zorg dat je op 1.16.4+ als minecraft-versie zit. Klik vervolgens op server toevoegen, en typ daar het volgende ip in: server.zintuigencraft.nl. Vervolgens refresh de pagina, dan zou je onze server kunnen bezoeken!

Niet gelukt? Neem dan contact met ons op..

De server is niet bereikbaar?

Dat is niet zo fijn, bekijk de openingstijden of raadpleeg onze communicatieafdeling om te achterhalen waarom wij offline zijn.

Kan ik jullie map downloaden?

Nee, het is verboden om gebruik te maken van mods en hierdoor de map te downloaden. Daarnaast is het publiceren van de map op platforms, niet toegestaan. Voor het gebruik van onze map is een officieel bericht van de rechtvaardige eigenaar nodig. Zolang je deze niet hebt ben je niet bevoegd deze te gebruiken. Mochten wij er achter komen dat je toch onze map(pen) gebruikt zullen wij maatregelen en actie ondernemen.

Medewerker, dat wil ik worden!

Dat begrijpen we maar al te goed! Bekijk webwinkel.zintuigencraft.nl  voor meer informatie omtrent de prijzen, en veelgestelde vragen omtrent aankopen.

Mijn vraag staat er niet tussen!

Staat je vraag er niet tussen? Heb je een dringende vraag neem dan contact op met de communicatieafdeling van ZintuigenCraft via het contactformulier, heb je een algemene vraag stel deze dan via Twitter of Instagram.